Silenci de l’alcalde quan li demanen que cesi als càrrecs de confiança

El regidor del PSC Víctor Francos demana a l’alcalde Carles Escolà que, com a «persona amb firmes conviccions» cesi als tres càrrecs a dit que té a l’Ajuntament. L’alcalde no li respon.

victorfrancos2Victor Francos (PSC) va tornar a demanar a Carles Escolà que cesi als seus tres càrrecs de confiança (Lluc Peláez, Gerard Masferrer i Jaume Llansó). «Com vostè és una persona de firmes conviccions i va dir que no tindria assessors, li tornem a demanar que cesi als que té, perquè vosté ha passat de dir que no hi tindria assessors a dir que amb els assessors es pot governar la ciutat», deia Francos.

Amb aquesta actuació que està realitzant Compromís dins de l’Ajuntament, posa de manifest que el partit d’Escolà ha contradit una de les crítiques que més anunciava durant l’anterior mandat: els càrrecs de confiança del PSC. Francos recordava que els principis de Compromís «eren uns altres quan no governaven», i va lamentar que ara mateix els tingui, «per respecte a la gent que va votar la candidatura i pel compromís amb el programa que va presentar».

Francos va demanar a Carles que, si no els cessa, que reconegui que es va equivocar i «nosaltres estarem disposats a acceptar-ho», tancava Francos.L’alcalde Escolà no va respondre res a aquesta intervenció del regidor del PSC.

Comparteix: