Gerard Masferrer, segon càrrec de confiança del nou Govern

Gerard Masferrer, ex-regidor de Sant Celoni per la CUP, és el segon càrrec de confiança (contracte a dit) nomenat pel Govern de Compromís per Cerdanyola. Aquest és el segon dels tres càrrecs que el consistori va aprovar al ple del passat mes de juliol.

Font de la imatge de l'esquerra: CUP Sant Celoni

Font de la imatge de l’esquerra: CUP Sant Celoni

L’Ajuntament de Cerdanyola, governat per Compromís, ha dessignat a Gerard Masferrer com a càrrec de confiança (contracte a dit). Aquest és el segon dels tres càrrecs que el nou consistori contractarà, tal com va aprovar al ple del mes de juliol.

Enginyer tècnic (Química) i Llicenciat en Comunicació. Aquest és el currículum acadèmic del segon càrrec de confiança nomenat per Compromís per Cerdanyola i que farà costat a Maurici Jaumandreu com a assessor de desenvolupament municipal i institucional amb un cost per les arques municipals de 45.000 euros/any, el que resulta una mitjana de 3.750 euros mensuals.

Gerard Masferrer va ser regidor de la CUP Sant Celoni com a número dos durant el mandat 2011-2015. En 2015 es va presentar com a número 14 de la llista, quedant-se fora de l’Ajuntament de Sant Celoni, però no de l’Administració pública, ja que Compromís per Cerdanyola l’ha rescatat com a càrrec polític a l’Ajuntament de Cerdanyola, una ciutat amb una política local desconeguda per en Gerard.

Amb aquesta contractació Compromís continua contradient el que va defensar quan estava a l’oposició, on es mostrava contra els càrrecs de confiança i volia apostar per treballadors de la casa per ocupar aquests llocs de treball. Però en aquest cas, Compromís no és l’únic que es contradiu, ja que el mateix Gerard Masferrer va criticar aquests càrrecs en un escrit publicat a «El Bestiar», una revista local de Sant Celoni.

I és que en aquestes dues últimes legislatures, Ple municipal rere Ple municipal s’ha posat de manifest que tant al PSC com a CiU els mouen els mateixos interessos. Plans urbanístics, pressupostos, inversions, càrrecs de confiança, model de policia, en tots els temes importants, CiU i PSC han anat de bracet, un idil·li, això sí, portat amb molta discreció, ja que ambdós s’han necessitat com a rivals antagònics.

Comparteix: