“Du-Duà”, la comèdia musical amb més ritme, arriba a Cerdanyola

El concert tindrà lloc el divendres 24 de maig, a les 21h, al Teatra Ateneu. Les entrades es poden comprar online a www.cerdanyola.cat/teatre

dudua_7Des del Molino arriba al Teatre Ateneu la comèdia musical Du-Duà, “un concert amb ritme, molt ritme i argument”. Així es defineix l’espectacle protagonitzat pels nois del Doo Wop Club que aniran desvetllant, durant 90 minuts, les seves relacions d’amor i desamor a través dels grans èxits de l’estil Du-duà, nascut de la unió dels gèneres rhythm & blues i el gòspel.

Mònica Pérez es l’autora de l’espectacle. L’actriu i còmica de La Cubana és coneguda per la seva trajectòria amb la companyia i també per la seva participació en programes televisius com Buenafuente, Homo Zapping i Polònia i en sèries d’èxit com La que se avecina o La Lola. La direcció de concert va a càrrec d’Òscar Orbezo, actor, guionista i amb una àmplia experiència com a productor teatral. Els intèrprets són Carles Torcao (traductor de les lletres), Fran Devesa, Llorenç Fernández Conde i Joan Carles Capdevila.

Les entrades per a Du-Duà del divendres 24 de maig a les 21h al Teatre Ateneu estan a la venda a www.cerdanyola.cat/teatre. El seu preu és de 13 euros anticipades, 18 euros a taquilla i 9 euros per a joves i pensionistes.

Comparteix: