Junts per Cerdanyola tanca la llista amb Toni Morral, l’impulsor, entra d’altres desastres, de l’abocador Elena

El diputat de Junts per Catalunya en el Parlament i ex-alcalde de Cerdanyola tanca la llista de Joan Sánchez en el simbòlic lloc 25.

pont_morralL’ex-alcalde de Cerdanyola, llavors sota les sigles d’ICV, té un historial obscur a la ciutat. És conegut per impulsar l’abocador tòxic ELENA, que tants problemes de sortida de gasos i lixiviat ha provocat, per impulsar el projecte de construcció de 4.000 habitatges a Can Planas, per la construcció de la famosa “passarel·la inútil” del Riu Sec, per censurar un acte de la Plataforma Cerdanyola Sense Abocadors a l’Ateneu, per incrementar el deute de l’Ajuntament un 30%, per portar endavant el ruïnós negoci públic-privat de Cerdanyola Aparca i per tenir un càrrec de confiança que, segons van informar des del PSC, no va assistir mai al seu lloc de treball.

Comparteix: