Les cooperatives escolars tornen al carrer a vendre els seus productes

La plaça de l’avinguda de Sant Iscle, a tocar de la plaça de l’Estatut, acollirà el divendres 24 de maig la sisena edició del Mercat de Cooperatives Escolars del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’.

fotocooperatives2Aquest curs participa l’alumnat de 5è de primària de les escoles Serraperera, Xarau, Carles Buïgas, Les Fontetes, Collserola i La Sínia

Les onze cooperatives creades aquest curs muntaran un mercat el divendres 24 de maig de les 10h a les 12h per a vendre els productes d’artesania que han fet al llarg dels darrers mesos. Part dels beneficis obtinguts de la venda dels objectes es destinaran a accions solidàries a través de donacions a entitats de Cerdanyola com ara Aspadi, FADAM i Can Bitxitos, o bé a projectes que van més enllà de l’àmbit local: entitats de protecció d’animals de Barcelona i de Granollers, Hospital Sant Joan de Déu, Mans Unides, Educo, Fundació SomRiures i Fundació Aura. Totes aquestes entitats, que han estat triades per l’alumnat, disposaran d’un espai al costat del mercat per divulgar les seves activitats.

La producció i la venda són dos passos més en un treball transversal que s’ha realitzat durant el curs a les escoles participants a les classes de 5è de primària amb l’objectiu principal de treballar els valors cooperatius: democràcia, responsabilitat, equitat i reconeixement de l’altre.

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola està promogut per la Diputació de Barcelona i impulsat pels serveis de Treball i Promoció Econòmica i Educació de l’Ajuntament de Cerdanyola.

Comparteix: