Ortolà: «Pedimos la auditoria de la calidad del servicio de basuras»

Pagar a canvi de què? Aquesta és la pregunta que es fan moltes ciutadanes de Cerdanyola, que veuen com augmenta la taxa de residus però no reben, a canvi, una millora del servei.

csEl debat sobre el servei de neteja de la ciutat va tornar a posar-se sobre la taula el darrer ple. Va ser el regidor de Ciutadans, Pau Ortolà, qui va expressar el descontent ciutadà, que ja està fart de la situació local en matèria de residus «és la queixa que més es repeteix a les nostres carpes informatives», deia el regidor.

Ortolà va anunciar que no aprovaria la modificació de taxes presentada pel govern fins que no es tinguin en compte altres paràmetres més objectius per decidir el preu que han de pagar les famílies. «És injust que el paràmetre que es tinguin en compte a l’hora d’aplicar aquesta taxa sigui el valor cadastral», i demanava relacionar el padró amb el cadastre «han tingut dos anys i encara tenen temps per fer-ho». Ortolà també demanava incorporar un nou paràmetre: el nivell de reciclatge de cada habitatge.

Pagar a canvi de què?

Ortolà alertava que la gent no veia un retorn entre el pagament d’aquestes taxes i la situació de brutícia de la ciutat, «un dels aspectes de la política de la ciutat més criticat», deia el regidor, alhora que demanava una auditoria de la qualitat del servei i que siguin els ciutadans qui donin idees a l’Ajuntament per millorar aquest servei.

Ortolà tancava contundent: no podem pujar aquesta taxa si abans no es millora el servei.

Notícies relacionades:

Buenaño denuncia que Cerdanyola cada dia està més bruta i abandonada

Està practicant l’empresa de neteja el mateix “clientelisme polític” que es practica a altres punts de l’Estat?

Sancionarà el govern a Cespa?

Comparteix: