Cespa no va sancionar a cap treballador amb 400 € per una publicació de Cerdanyola Informa

Un treballador de l’empresa Cespa va alertar a un col·laborador de Cerdanyola Informa que se li havia sancionat amb 400 euros perquè el nostre mitjà havia publicat una notícia que parlava sobre l’estat de la ciutat: containers plens a vessar, mobles sense recollir durant dies, carrers plens de brutícia,…

cespaSegons el treballador, el qual mantindrem en l’anonimat, l’encarregat de l’empresa es va reunir amb ell l’endemà de la publicació de la notícia per dir-li que se li acomiadaria o se li sancionaria per tenir un familiar que criticava a Cespa des de Cerdanyola Informa. Finalment, i segons el treballador, l’empresa li va sancionar sense cobrar el sou d’una setmana (un import de 400€) i li va amenaçar dient-li que, si Cerdanyola Informa continuava publicant notícies de Cespa, seria acomiadat.

Arran d’aquest fet, Cerdanyola Informa s’ha posat en contacte amb l’empresa Cespa, perquè consideràvem que la notícia era molt greu i, en cas de no ser contrastada, podria afectar negativament la bona relació que té l’empresa amb la seva plantilla de treballadors. En la conversa mantinguda amb els responsables, se’ns ha confirmat que en cap moment va tenir lloc aquesta reunió ni es va sancionar a cap treballador per aquest motiu.

La notícia per la qual se’ns va avisar que el treballador havia estat sancionat havia estat aquesta, on es denunciava que els containers de la ciutat estaven plens a vessar, els carrers plens de brutícia i que s’havia vist un camió de Cerdanyola a Parets. En aquest sentit, l’empresa també ens ha informat que el camió estava a Parets perquè allà tenen un centre de manteniment de vehicles.

Agraïm a Cespa, i a Ferrovial Servicios la disponibilitat i la rapidesa que han mostrat en tot moment, així com l’oferiment de posar a la nostra disposició el sindicat de l’empresa per tractar el tema amb més detall.

Comparteix: