Compromís allarga els terminis per al retorn social i el concurs de canvi d’imatge

Compromís per Cerdanyola ha allargat els terminis per presentar propostes a les convocatòries de retorn social i el concurs per al canvi d’imatge del partit.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El retorn social és la convocatòria que van posar en marxa per contribuir amb projectes socials i col·lectius en l’àmbit local, disposen de 4000 euros per repartir.

L’altra convocatòria, el concurs de la nova imatge de Compromís té per objectiu fer una renovació de la nostra imatge i l’opció guanyadora es veurà recompensada amb 500 euros.

La idea que siguin convocatòries obertes a qualsevol persona o entitat és fomentar la participació i fer partícip a tothom del projecte obert i inclusiu que es plantegen cada dia des de Compromís.

Compromís ja ha rebut propostes molt interessants per ambdues convocatòries però, amb tot, consideren que encara en podem rebre més. Per aquest motiu, el grup ha decidit ampliar els terminis: per al retorn social (fins al 30 de novembre) i per al canvi d’imatge (fins al dia 23 de novembre). Per qualsevol informació relativa a les convocatòries podeu consultar al web de Compromís.

Comparteix: