Treballadores del PEM Guiera es mostren indignades amb el Govern

El passat divendres, a les 16 hores, l’Ajuntament va convocar a tota la plantilla del PEM Guiera, amb caràcter d’urgència per comunicar-els-hi el futur incert del complex esportiu.

pem_guieraEl mes d’agost de 2014 l’Ajuntament va intervenir el PEM Guiera després que la Federació Catalana d’Handbol (FCH), concessionària del servei, anunciés que no prestarien més serveis, incomplint així el contracte. L’Ajuntament, emparat per la normativa, va decidir intervenir-lo per donar continuïtat a un servei de caràcter públic.

Ara, dos anys després, segons ens han informat treballadores del poliesportiu, han estat comunicades per l’Ajuntament que si el quatre d’agost, data de finalització de la intervenció, l’Ajuntament no té una empresa privada que gestioni les instal·lacions i subrogui el personal, totes perdrien el seu lloc de treball.

A data d’avui, l’Ajuntament encara no els ha explicat com asseguraran la continuïtat del servei quan la plantilla perdi els seus llocs de treball. Segons informa una membre del Comitè d’Empresa del PEM Guiera, “no se’ns ha ofert cap altra alternativa, llevat d’entrar, quan l’obrin, en una bossa de treball i passar unes oposicions”.

La plantilla diu estar indignada i amb molta por del que podria passar amb elles, ja que el seu futur és molt incert a dos mesos vista. El Comitè denuncia la mala praxi del Govern, que “els hi porta a fer nyaps d’última hora i a posar en risc a 47 famílies”.

Segons l’Ajuntament, el Govern té la voluntat de garantir la continuació que ofereix el PEM Guiera a la ciutadania i la continuïtat dels llocs de treball al complex esportiu. Els representants municipals van manifestar la seva voluntat de mantenir oberta la comunicació, informant en tot moment de la feina que s’està fent.

Comparteix:

One Response to Treballadores del PEM Guiera es mostren indignades amb el Govern

  1. Pingback: Compromís aposta pel PEM Guiera | Cerdanyola Informa