Veïnat i Ajuntament lluiten contra Vodafone, que traeix al Govern

Divendres a la tarda, la Plataforma “No a les antenes de telefonia mòbil al nucli urbà” va convocar una concentració d’urgència davant de la botiga de Vodafone a l’Avinguda Catalunya en protesta pel que es considera una vulneració del compromís que havia adoptat davant de representants de la plataforma i del Govern de Cerdanyola.

 IMG-20151127-WA0000Vodafone ha faltat al seu compromís de no fer cap instal·lació mentre estudiava les propostes que se li oferien des de l’Ajuntament i, el matí de divendres, va intentar connectar l’antena del Turonet, però gràcies a la ràpida intervenció del veïnat i de l’Ajuntament, la companyia no va poder aconseguir realitzar la connexió. Tanmateix, el veïnat alerta que cal estar amatents perquè és possible que h tornin a intentar, bé al Turonet o bé a Serraparera.

En acabar la concentració, van convocar per al dimecres vinent, dia 2 de desembre, a les 18 hores. a l’estació de Renfe de Cerdanyola per anar a la delegació de Vodafone a Barcelona, ja que allà hi ha personal directiu de la companyia.

Notícies relacionades

Alarma davant la instal·lació d’una nova antena de telefonia al costat d’un centre escolar.

El Turonet s’alça contra la instal·lació d’una nova antena de telefonia mòbil.

On s’ubicarà la propera antena? L’urbanisme agressiu en silenci.

Comparteix: