Pacte a quatre per la governabilitat de Cerdanyola

Les quatre forces que van investir a Carles Escolà com alcalde de Cerdanyoal (Compromís, ERC, CiU i ICV) han arribat a un nou pacte, aquesta vegada, per l’estabilitat i la governabilitat de Cerdanyola.

cxcpacteciuicvercEls partits promotors de la investidura de Carles Escolà com a alcalde de Cerdanyola es vam reunir durant la tarda del dijous 2 de juliol a la seu de Compromís per Cerdanyola amb l’objectiu d’establir les bases de la governabilitat de la ciutat. Les quatre forces consideren que estem al davant d’una oportunitat històrica per posar les bases d’una nova Cerdanyola i constanten que l’època de les majories d’un sol partit s’han acabat i que el diàleg és l’instrument bàsic per poder treballar plegats per un nou projecte de ciutat.

És per això que els quatre grups han acordat la creació d’espais de trobada que garanteixin la comunicació fluida entre les parts i la creació d’un marc de treball conjunt per a l’elaboració d’un Pla d’Acció Municipal (PAM) que defineixi les línies del govern de la ciutat. Amb aquestes bases, les quatre forces impulsores donem per iniciat un marc estable de relacions “que camina cap a la millora de la governabilitat i la contribució a garantir l’estabilitat de la ciutat”.

Comparteix:

One Response to Pacte a quatre per la governabilitat de Cerdanyola

  1. Pingback: Compromís està sol davant els pressupostos | Cerdanyola Informa