Visita guiada pels voltants dels Castell de Sant Marçal

El diumenge 28 de febrer es farà l’habitual visita guiada per l’exterior del Castell de Sant Marçal, edifici documentat des del segle XI.

Visita_al_castell_de_Sant_MarxalLes portes dels jardins del Castell de Sant Marçal tornaran a obrir-se al públic que participi a la visita guiada que recorrerà l’antic recinte exterior del castell. La visita, que començarà a les 11:30h, permetrà a les persones assistents conèixer la història d’aquesta fortalesa medieval transformada en torre d’estiueig a finals del segle XIX per l’arquitecte Gaietà Buigas seguint un estil eclèctic que anunciava el modernisme. L’edifici, documentat des del segle XI, va ser residència dels senyors feudals de Cerdanyola i la seva història reflecteix les transformacions que ha viscut Cerdanyola del Vallès des de l’edat mitjana fins avui.

L’activitat consisteix en un recorregut històric per l’exterior del castell. Està recomanada per a majors de 10 anys i no cal inscripció prèvia. El preu per persona és de 3 euros. Les persones interessades cal que estiguin a l’entrada del recinte del castell el dia i a l’hora indicades.

Més informació
Telèfon 936 923 322 / 935 804 500
museucanoliver@cerdanyola.cat
Facebook poblat ibèric de Ca n’Oliver a Cerdanyola

Comparteix: