El Club Bàdminton Bellaterra tanca una setmana d’èxits i obre les inscripcions per l’Open Roser de Maig

El Club Bàdminton Cerdanyola continua pel camí dels èxits, aquest cop pujant fins a sis cops als podis de Múrcia, València i Mallorca.

Elena Olmos, tercera en el Campionat d’Espanya Universitari

11150755_1089314354416821_1295283730391027015_nLa jugadora del Club Bàdminton Bellaterra Elena Olmos, i com a representació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya Universitari que s’ha disputat dilluns 27 i dimarts 28 d’abril a Los Alcázares (Múrcia).

La jugadora local ha aconseguit la tercera posició en el dobles femení juntament amb Blanca Lucas (Granollers). El duet va passar com a primer del seu grup després de guanyar els tres encontres sense cedir cap set. Malauradament van caure en la semifinal del campionat davant Mari Carmen Casermeiro i Marina Fernández (Universitat de Granada) a dos ajustats sets: 24-22 i 21-16.
Blanca Lucas, que també representava a la UAB en la modalitat d’individuals, no va poder superar la ronda de grup al perdre davant la guanyadora del torneig Beatriz Corrales (Universidad Católica de Murcia) per 21-18 i 21-5.
Olmos també aconsegueix pujar al podi del Màster de Manises
IMG-20150426-WA0003Al torneig del Màster de Manises (València) Olmos va ser plata en el dobles femení juntament amb Caroline Gate, jugadora originària de Suècia però que actualment entrena amb el Club Bàdminton Bellaterra.
El duet va passar com a primer de grup a la final directa, on va caure davant les campiones d’Espanya Noelia Jiménez i Haidee Ojeda (IES La Orden, Andalusia) per 21-6 i 21-9 aconseguint així la medalla d’argent.
En el dobles mixtes, Olmos i Hernández no van poder passar de grup al perdre davant els guanyadors de la competició Víctor Martin i Haidee Ojeda (IES La Orden, Andalusia) per 21-15 i 21-11. Tampoc van passar a rondes de final la parella formada per Raúl Bola i Caroline Gate, al guanyar un encontre i perdre’n un altre.
En dobles masculí Hernández i la seva habitual parella, Eric Navarro (Palma, Balears) tampoc van poder passar de grup al ser derrotats pels gallecs David Aboal i Bruno Moldes per 21-15 i 23-21.
Raúl Bola no va poder superar la primera ronda eliminatòria en l’individual masculí al perdre davant Brais Alves (As Neves, Galícia) a tres sets: 13-21, 21-19 i 22-20.
Tres ors i una plata al Màster de Palma
DSC00233Elena Andreu, Guillem Pallarès, Raúl Torres i Marcos Bellver van participar al Màster Sots-13 i Sots-17 8* a Palma aconseguint molt bons resultats: 3 ors i 1 plata.
Elena Andreu va fer doblet en aconseguir proclamar-se campiona de l’individual i del dobles femení sots-17. En l’individual va alçar-se amb la victòria en un únic grup de competició només cedint un set. En la final directa del dobles femení es va imposar, juntament amb Isabel Ferrer (Es Vedrà, Balears) a Mar i Raquel Casares per 21-7 i 21-6.
L’or del dobles masculí va ser per Bellver i Daniel Coleto (Palma, Balears) que van obtenir la victòria amb contundència davant Jaume Triay i Adrián Turmó (CIDE, Balears) a la final i davant els seus companys de Club, Raúl Torres i Guillem Pallarès, per 21-10 i 21-14 a les semifinals.
Bellver va aconseguir la medalla d’argent a l’individual masculí sots-17 al perdre la final davant la seva parella de dobles Dani Coleto a dos ajustats sets: 23-21 i 21-18. Raúl Torres va caure a quarts de final davant Coleto (21-16 i 21-15) en la mateixa modalitat. Guillem Pallarès no va poder guanyar cap partit del seu grup.
Inscripcions al XII Open de Bàdminton Roser de Maig
Cartell Roser maig Cerdanyola 2015-1429627515Amb motiu de la Festa Major de Cerdanyola del Vallès, el Club Bàdminton Bellaterra organitza el XII Open de Bàdminton Roser de Maig de Cerdanyola. La competició tindrà lloc diumenge dia 10 de maig 2015 al Parc Esportiu Guiera de Cerdanyola del Vallès des de les 9:00h.
Es tracta d’una competició individual oberta a tothom que hi vulgui participar organitzada per diferents categories: Federats, No-Federats, per edats, Masculí i Femení i inclou la possibilitat de competició de Dobles (segons horari i nombre de participants).
Per tal de procedir  amb la inscripció cal enviar un e-mail a Club.Badminton@uab.cat, on figuri nom i cognoms del jugador, i categoria/modalitat on vol participar. L’import de la inscripció és de 5€ a abonar en efectiu el dia de la competició.