Avui es celebrarà el primer ple del 2015

Avui a les 19 hores es celebrarà el primer ple de 2015. Una hora abans tindrà lloc l’audiència pública, on els ciutadans poden fer les seves preguntes i els governants podran -o no- contestar-los.

ajuntamentEl ple d’avui tornarà a estar marcat per punts molt polèmics: Clece, noves privatitzacions, Cerdanyola Aparca i irregularitats amb contractes amb la Federació Catalana de Handbol.

El Govern de Cerdanyola vol aprovar avui una nova modificació de contracte amb Clece l’empresa de Florentino Pérez (President del Real Madrid, Clece i ACS, entre altres). Clece és l’empresa encarregada de la neteja de les instal·lacions municipals de Cerdanyola, un servei que, amb voluntat política, es podria remunicipalitzar per reduir despeses municipals i augmentar la qualitat dels contractes de les treballadores.

També s’aprovarà el concurs per privatitzar una nova instal·lació esportiva, el CEM Riu Sec, i el nou tanatori. Si fa un mes, PSC i ICV van anunciar que estudiarien la remunicipalització de serveis, ara es contradiuen i tornen a treure a concurs la privatització d’una instal·lació esportiva que hem pagat entre totes i encara no ha començat a funcionar i l’explotació del nou tanatori i cementiri municipal.

El ple d’avui també serà l’escenari de la creació de la comissió d’estudi de la gestió de Cerdanyola Aparca, una comissió que estarà integrada per partits que han sigut responsables directes de la mala gestió i la manca de transparència de l’empresa municipal.

ERC presentarà una moció per demanar a l’Ajuntament que es personi com a acusació particular per les adjudicacions irregulars d’instal·lacions esportives a l’entitat privada “Federació Catalana d’Handbol”.

Comparteix: