Màxima efectivitat del Cerdanyola FC davant l’Ascó

El Cerdanyola FC s’ha retrobat amb la victòria a Ascó després d’un partit treballat on Albert López i Carlos Cano han materialitzat les ocasions.

IMG_20190303_115937-1-1-e1551632241968Els asconencs han avisat primer amb un mà a mà de Bertomeu davant Del Rio, que ha salvat el porter amb una gran aturada. La resposta no s’ha fet esperar. Aliaga s’internava a l’àrea i buscava el gol amb un xut que desviava Eudald. Amb el pas dels minuts, els homes de Toni Carrillo s’han fet amb el domini del joc i han trobat premi en el 20′, quan Albert López rematava a l’escaire una centrada des de banda esquerra de Carlos Cano. Després del gol, el partit ha entrat amb una fase sense ocasions fins que poc abans del descans Bertomeu i Aliaga han buscat porteria, però sense encert. Amb el 0-1 arribàvem al descans.
A la represa, els locals han sortit a la recerca de l’empat mitjançant Bertomeu, Masqué i Ousman, però la falta de punteria i la seguretat de Del Rio han evitat la igualada. I un cop més, després dels bons minuts inicials de l’Ascó, el Cerdanyola tornava a fer-se amb la possessió i a generar perill. Javi López ha tingut la més clara amb una rematada al pal després d’una jugada d’Albert López. Però la sentència arribaria en l’última jugada del duel, quan Cano aprofitava una centrada de Pitu per enviar la pilota al fons de la xarxa. En resum, partit complet del Cerdanyola, segur en defensa i efectiu en atac.
La propera jornada, els verds rebran a Fontetes a la Pobla de Mafumet, diumenge 10 de març a les 12h.

Fitxa tècnica:

FC Ascó: Eudald, Riki, Josep Ramon (Pato, 75′), Parra, Humbert, Artur, Xavi Jaime (Peke, 60′), Masqué, Ousman, Toldrà (Felipe, 60) i Bertomeu.
Cerdanyola FC: Del Rio, Alex Torres, Dani Martí, Guille Torres, David López (Pitu, 50′), Uri Escabrós, Aliaga (De la Torre, ’79), Roger, Cano, Javi López (Oscar Garcia, 68′) i Albert López.
Gols: 0-1 Albert López, 20′; 0-2 Cano, 94′
Àrbitre: Fernández Pérez ha amonestat a Josep Ramon i Pato pels locals, i Dani Martí, David López i Pitu pels visitants. Font: cfc.cat