El Roser de Maig acull el I Concurs de Pintura Ràpida

El Concurs se celebrarà el dissabte 5 de maig i les inscripcions per a participar s’hauran de realitzar el mateix dia de 8h a 9:30h a l’Ateneu.

exposicio_alumnat_escola_arts_ateneuLa Festa Major inclourà en la seva programació el I Concurs de Pintura Ràpida Roser de Maig. El concurs es durà a terme el dissabte 5 de maig entre les 8h i les 14h i les inscripcions, que seran gratuïtes, s’hauran de fer el mateix dissabte de 8h a 9:30h a l’Ateneu. Les persones participants només podran presentar una obra i aquesta haurà de girar entorn el tema ‘Cerdanyola modernista en festes i el seu entorn’. La tècnica a utilitzar serà lliure i les mides de la tela hauran de fer d’un mínim de 10 figura i un màxim de 40 figura.

Les obres, que s’hauran de realitzar ‘in situ’, s’hauran de lliurar entre les 13:30h i les 14h a les dependències del servei de Cultura (1r pis de l’Ateneu). El jurat estarà format pels artistes Joan Bolinaga, Marutxi Beaumont, Anna Riverola, el galerista Lucas de Arquer, la regidora de Cultura, Elvi Vila, la cap del Servei de Cultura, Marta Rubio, i el director del Museu d’Art de Cerdanyola, Txema Romero. El veredicte es farà públic el mateix dissabte 5 de maig a les 17h i les obres premiades quedaran com a propietat de l’Ajuntament. El primer premi és de 550 euros, el segon de 450 euros i hi haurà dos tercers premis de 300 euros.

Totes les persones participants que ho desitgin podran cedir temporalment la seva obra a l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola, que s’encarregarà de muntar, a l’espai del B’Art de l’Ateneu, una exposició col·lectiva que es podrà visitar durant el mes de maig.

Les persones interessades en participar al I Concurs de Pintura Ràpida Roser de Maig poden confirmar amb antelació la seva assistència, per a una millora organització, al correu electrònic concurs.pintura.rapida@artistesplasticsdecerdanyola.es


Bases del I Concurs de Pintura Ràpida Roser de Maig

Comparteix: