Xerrada sobre les Marxes de la Dignitat a Cerdanyola

El dissabte dia 13 a les 19 hores, a la sala número 6 de l’Ateneu, la Marea Pensionista de Cerdanyola organitza una xerrada debat amb motiu de les Marxes de la Dignitat.

Marxes de la DignitatLes Marxes convoquen a una manifestació central a Madrid el 27 de Maig per fer un clam unitari per la llibertat dels presos i preses per lluitar, el no pagament del deute il·legítim, la defensa dels serveis públics, contra els feminicidis i la corrupció i per la defensa del sistema públic de pensions. Des de la Marea Pensionista se senten identificats amb aquestes demandes, per això estan organitzant autobusos per a anar a Madrid i organitzen aquesta xerrada per a donar-hi ressò. Es comptarà amb les intervencions d’en Manel Tórtola “Tato” de la Marea Pensionista de Terrassa, amb l’economista Arcadi Oliveres i amb Gerard Sánchez de l’organització de les Marxes de la Dignitat.

Es realitzarà un repàs sobre la situació actual de les pensions públiques, la pèrdua de poder adquisitiu dels pensionistes, l’amenaça de les “pensions privades” i com el desmantellament de les pensions afecta especialment a dones, joves i treballadors en actiu. També es parlarà sobre la importància de la lluita unitària tant per a mantenir drets socials com per a guanyar-ne de nous, en aquest aspecte, les Marxes de la Dignitat juguen un paper clau en agrupar l’activisme obrer i els moviments de base de tot l’estat.

Comparteix: