La Pallassada arriba puntual a la seva cita anual

Rhumia, Tot Plegat i Pianissimo Circus són els espectacles que es representaran entre el 17 i el 19 de febrer dins el marc de La Pallassada, organitzada per Bambalina amb el suport de l’Ajuntament.

la_pallassada_cartell_2017Com ja és tradició al mes de febrer a Cerdanyola, el circ s’alçarà com el protagonista dels espectacles programats al Teatre Ateneu entre el 17 i 19 de febrer amb motiu de La Pallassada, que enguany arriba a la seva 34ena edició.

La companyia Rhum&Cia obrirà La Pallassada 2017 amb Rhumia, premi Zirkolika 2016 al millor espectacle de circ. El divendres 17 de febrer a les 20:30h, Jordi Martínez, Pep Pascual, Joan Arqué i Roger Julià i Mauro Paganini oferiran una creació que comparteix els ingredients de la seva predecessora i exitosa Rhum. L’escenari quedarà envaït de tendresa, emoció, humor, jocs de paraules, musicalitat… a partir d’una selecció d’entrades clàssiques i nous números de creació pròpia. Les entrades per a Rhumia es poden comprar a l’Ateneu i online a www.cerdanyola.cat/teatreateneu al preu de 10 euros (anticipada) i 5 euros els menors acompanyats.

El dissabte 18 de febrer, la diversió estarà servida amb la Cia Teatre Mòbil i el seu espectacle Tot plegat. Marc Fonts, Jordi Girabal i Atilà Puig donen vida als tres comediants que volen presentar l’espectacle més esbojarrat de la companyia amb un humor fresc i enginyós que s’allarga durant els 60 minuts de l’obra, que es representarà a les 18h.

El diumenge 19 de febrer a les 12h serà el torn de la Cia Cirquet Confetti que oferirà el concert per a pallassa i piano Pianissimo Circus. El Mestre Frans (Francesc Mora) i la Serafina (Anna Confetti) presentaran un espectacle en format de concert amb un piano de cua com a instrument protagonista. Cada número de clown pren l’excusa de la interpretació d’un tema musical o coreogràfic amb grans dosis d’humor.

Les entrades per als espectacles Tot Plegat i Pianissimo Circus es poden comprar a l’Ateneu a partir de dilluns 6 de febrer. El preu de la compra anticipada serà de 5 euros l’entrada i de 3,5 euros amb el carnet de Bambalina. A més, es podrà comprar de forma anticipada un pack de dues entrades per a les dues obres al preu de 8 euros i de 6 euros per als socis de Bambalina.

Comparteix: