Concentració de les escoles bressol per demanar que no s’apugin els preus

Pares, mares i infants de les escoles bressol municipals Cordelles, Montflorit i Turonet es van concentrar ahir davant l’Ajuntament per demanar al govern la congelació del preu d’aquest servei.

Segons indiquen la quota escolar ja es va pujar al mes de març en 20 euros i al mes de juny els van anunciar que tornaria a augmentar 20 euros més a l’inici del curs escolar 2012-13. Els manifestants remarquen que es tracta d’un increment exagerat al que cal afegir el servei de menjador i el servei d’acollida amb la qual cosa, indiquen, una plaça “pot arribar a 400 euros i això tractant-se d’una escola pública”.

Una de les membres de l’Ampa de l’escola bressol Cordelles, Anna Marín, pensa que aquest fet demostra que a l’Ajuntament “no confien en l’educació 0-3 anys”.

Marin assegura que per no pujar el preu del servei els havien proposat retallar les plantilles de professorat, una qüestió a la que s’oposen frontalment, ja que, segons manifesta “una baixada de la qualitat educativa és innegociable”.

Anna Marín assenyala que les 3 Ampes continuaran amb les seves protestes per demanar la congelació de les tarifes. I afegeix que tampoc estan d’acrod amb la tarificació social que s’està treballant perquè, segons explica, “això són trampes per no pagar beques”.

Marín anuncia que el proper dijous es tornaran a concentrar davant l’ajuntament abans de l’inici del Ple municipal ordinari del mes de setembre.

http://www.cerdanyola.info/web/menu_principal/inici/noticies/2012/09/21/Concentracio_escoles_bressol

Comparteix: