Convocatoria dels horts socials

Demà s’obrirà la convocatoria per adjudicar 850 m2 de terreny al barri de Montflorit destinat a horts socials.

Foto: Blog d'Helena Solà

Foto: Blog d’Helena Solà

En els últims anys, s’ha produït un creixement en l’aparició d’horts socials en un important nombre de pobles i ciutats. Es tracta d’un fenomen que en el context actual està prenent una dimensió cada vegada més important. Les arrels d’aquesta tendència resideixen en la creixent sensibilitat ambiental i en el gust per cultivar i assaborir les pròpies verdures i hortalisses sense allunyar-se de la ciutat.

A Cerdanyola començarà una experiència pilot on es repartiran horts de 100 m2 per l’autoconsum. Les persones interessades en entrar en el concurs hauran de presentar una instància a la Oficina d’Atenció Ciutadana (planta baixa de l’Ajuntament) des del 16 de juny fins al 8 de juliol.

Podran accedir a l’adjudicació dels terrenys els empadronats a Cerdanyola amb una antiguitat mínima de dos anys. En el concurs tindran preferència les persones en situació d’atur, els jubilats, els pensionistes i les persones amb ingressos baixos. Les persones seleccionades podran gaudir de l’espai durant un any i es podrà prorrogar a tres.

Enllaços d’interès:

Bases reguladores i convocatoria: http://bit.ly/edictehortsurbans

Model d’instància per sol·licitar els horts: http://bit.ly/instanciahortssocials

Comparteix: