Hoquei: Històric desplaçament a Caldes de Montbui

El 22 de desembre del 2013, un autocar amb 55 persones i una trentena més, que es van desplaçar fins a Caldes de Montbui amb vehicles particulars, va ser el resultat d’un desplaçament històric, promogut per la Flama Verda, els supporters incondicionals del Cerdanyola Club Hoquei.

Caldes_FlamaVerda

Arribada a Caldes de Montbui. Foto: Albert Clavé

Era l’últim partit de l’any 2013. En joc hi havia l’orgull de guanyar el primer classificat i certificar les opcions de classificar-se per la final a quatre de la Copa Generalitat de la Nacional Catalana d’hoquei patins. Unes opcions que ningú s’imaginava quan es va aconseguir l’ascens de categoria i guanyar la final a quatre de la Copa de la Lliga de 1era Catalana, a Maçanet de la Selva, sis mesos i vint-i-dos dies abans. Aquest gran inici de temporada del primer equip masculí del Cerdanyola CH ha aconseguit revifar la Flama Verda i de quina manera. 

DSC_0170

Enlluernant els carrers de Caldes. Foto: Albert Clavé

Previ el partit, els carrers principals de Caldes de Montbui es van tenyir de verd i blanc, on a més d’un Montbuienc se li deuria estroncar la migdiada, amb el ressò dels càntics de les 55 persones que havien viatjat amb l’autocar. El moment neuràlgic va ser a la Plaça de la Font de Lleó, eclipsant les restes de les termes que recorden el pas dels romans a la vila de Caldes. Era el pas de la Flama Verda. Després d’un descans per agafar forces, la marxa verd i blanca es va desplaçar fins al pavelló de Torre Roja.

DSC_0210

Supporters de la Flama Verda a la graderia animant amb entusiasme al Cerdanyola CH. Foto: Albert Clavé


Alertats per l’anunci d’invasió verd i blanca, els aficionats de Caldes ja havien agafat lloc a les grades del petit pavelló, aprofitant un partit previ de juvenils. Però al final, més apretats, més agermanats, ens hi vam encabir tots. Unes grades que feien patxoca.






DSC_0229

Plantilla actual de l’històric Cerdanyola C.H. a la  Foto: Albert Clavé

Malgrat no ser un partit gens favorable als interessos del Cerdanyola CH, la Flama Verda no va parar de cantar i animar a  cap instant. Està demostrat que a Cerdanyola del Vallès portem l’hoquei patins a l’ADN. Després d’encaixar una severa derrota per 8 gols a 2, al final del partit hi va haver invasió de pista pacífico-festiva per part de la Flama Verda. Segurament el moment més surrealista de la tarda, però la Flama Verda ha donat una lliçó demostrant que l’esport és un sentiment i és una festa.

Crònica: La Flama Verda

Comparteix: