Marta Orriols en ensenyarà a parlar amb les plantes al Cafè amb Lletres

El darrer Cafè amb Lletres del semestre tindrà com a convidada l’escriptora Marta Orriols. Serà el dijous 23 de maig, a les 19:30h, a la sala d’Enric Granados de la Biblioteca central.

martaorriolscafelletresAprendre a parlar amb les plantes (Periscopi, 2018) serà la novel·la al voltant de la qual giri el Cafè amb Lletres de maig i que comptarà amb la seva autora, Marta Orriols. La novel·la està escrita des del punt de vista d’una dona, la Paula, que ha de reconciliar-se amb un món que ja no reconeix després de patir una pèrdua sobtada. Aprendre a parlar amb les plantes és un llibre íntim que teixeix un relat proper capaç d’enfrontar-se al dolor més punyent amb una maduresa estilística molt poc habitual.

Sobre el llibre parlarà la seva autora, Marta Orriols (Sabadell, 1975), qui ja va tastar l’èxit del públic i de la crítica amb la seva primera obra Anatomia de les distàncies curtes (Periscopi, 2016). Orriols és historiadora de l’art de formació. En el camp de l’escriptura ha estudiat guió cinematogràfic a l’escola de cinema i escriptura creativa. És autora del blog No puc dormir. Ha col·laborat al digital de cultura Núvol i actualment escriu al portal de cultura Catorze, on publica cròniques literàries i culturals.

El cafè amb lletres se celebrarà el dijous 23 de maig, a les 19:30h, a la sala d’Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Comparteix: