El dissabte 8 de juny Cerdanyola serà una ciutat simfònica

El dissabte 8 de juny, a les 18h, es duran a terme 100 concerts simultanis gratuïts d’escoles de música a tot Catalunya i Illes Balears. L’Escola Municipal de Música Aulos oferirà un concert amb 50 alumnes al Museu d’Art de Cerdanyola.

Captura de pantalla de 2019-05-15 22-01-18Cerdanyola serà una ciutat simfònica el dissabte 8 de juny. L’Escola Municipal de Música se suma a la iniciativa del Festival Simfònic amb un concert al pati del Museu d’Art de Cerdanyola que se sumarà als 100 concerts simultanis i gratuïts que es faran a les 18h per tot Catalunya i Balears. A les 19h, sonarà de forma simultània a tots els concerts la cançó Fins que arribi l’alba del grup de rock Els Catarres, padrins de l’edició d’enguany i protagonistes del videoclip promocional.

Tots els concerts del Festival Simfònic se celebren de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals. Es podrà escollir entre formacions de caire clàssic, concerts de swing, grups de jazz, cors de gospel, música electrònica, tradicional, popular… A Cerdanyola, una cinquantena de músics de l’EMM Aulos pujaran a l’escenari per oferir un concert de música moderna.

Les actuacions tindran lloc a espais tan singulars com La Nau Bostik a Barcelona, el Pati de les Magnòlies a Girona, el pati del Teatre Kursaal a Manresa… o el Museu d’Art de Cerdanyola.

Les ciutats simfòniques a Catalunya són: Barcelona, Cabrera de Mar, Caldes de Montbui, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Manresa, Vallirana, Girona, Figueres, Palafrugell, Vidreres, Lleida, Alguaire, Cervera, Mollerussa, Tarragona, Camarles, El Perelló, Godall, La Sènia, L’Aldea, Reus, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Ulldecona, Palma de Mallorca, Campos, Inca i Llucmajor.

La iniciativa Simfònic està impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

Comparteix: