Aquest mes de juliol, els casals d’estiu estaran plens de diversió!

El període d’inscripció serà entre el 20 de maig i el 14 de juny i les inscripcions s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8:30h a 19h.

casal_calle_escolas-2612La reunió per a les famílies amb infants inscrits al casal d’estiu es durà a terme el 19 de juny a les 19:15h al jardí de Ca n’Ortadó (plaça de Sant Ramon, 23-24).

Els Casals d’Estiu Municipals tornaran a oferir dies plens d’activitats per als infants que han cursat des de P3 a 6è de primària (nascuts entre el 2007 i 2015). Aquest any tornaran a haver cinc torns setmanals que aniran des del 25 de juny al 26 de juliol. El seu horari serà de matí de 8:30h a 13:30h o de tot el dia amb menjador inclòs de 8:30h a 16:30h i les escoles a on es duran a terme seran Xarau i Collserola. El preu per torn és de 56,42 euros i inclou totes les activitats, excursions i també una samarreta del casal (a partir del 2n germà inscrit el preu és de 45,15€). En el cas de contractar el servei de menjador i tarda, el preu per torn és de 30 euros.

Cada torn inclourà jocs, activitats d’aigua, un dia de piscina i una excursió de tot el dia i activitats adequades i coherents amb les edats dels infants. A més, alhora de realitzar la inscripció caldrà triar entre algunes activitats especialitzades, segons els gustos dels infants. Els més petits (de P3 a 1r) podran escollir entre activitats amb contes, per a descobrir la història i els invents, de diferents tècniques esportives a partir del joc o per a descobrir el cos, les seves possibilitats i capacitats. Per als més grans (2n a 6è) també s’han pensat activitats especialitzades per a conèixer diferents modalitats artístiques nascudes al carrer, per aprendre sobre pocions, remeis, experiments i descobriments que han marcat la història, iniciació als esports individuals i col·lectius i el geocaching.

Les inscripcions als casals s’han de realitzar entre el 20 de maig i el 14 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. El seu horari és de dilluns a divendres de 8:30h a 19h. La fitxa d’inscripció haurà d’anar acompanyada d’una fotografia mida carnet i les fotocòpies de la targeta sanitària del nen/a, del DNI de la mare, pare o tutor/a legal i del carnet de vacunes del nen/a.

Els Casals d’Estiu Municipals tenen com a objectiu fomentar entre els infants participants els valors de la solidaritat, la pau, la convivència, el respecte mutu i el coneixement de l’entorn. Tanmateix, l’Ajuntament entén que ha de ser una activitat de qualitat que permeti educar i estimular els infants des de l’àmbit del lleure.

Hi haurà una reunió informativa prèvia adreçada a les famílies dels infants inscrits. Aquesta està prevista el 19 de juny a les 19:15h als jardins de Ca n’Ortadó.

Per a més informació sobre el projecte de casals d’estiu, les activitats, sortides, horaris… cal adreçar-se a l’Espai Infantil (carrer de les Escoles, 5-7) en horari de dilluns i divendres de 9h a 14h i de dilluns a divendres de 17h a 19h. També es pot trucar al telèfon 673 624 530.

Comparteix: