Aquest divendres tens una cita amb la Figa Rebel!

El proper divendres 17 de maig a les 17.30h es realitzarà una assemblea oberta de la Figa Rebel a la “Caseta Rebel” (C/ Les Vinyes, 11) en la qual volen donar la benvinguda a totes les dones de Cerdanyola que vulguin sumar forces per a la sostenibilitat i consolidació de la Figa Rebel com a part del moviment feminista de Cerdanyola.

figaLa Figa ve de l’organització d’un #8M que per segon any ha estat seguit i celebrat per una part importantíssima de la ciutadania d’aquesta ciutat rebel i feminista que diu prou al masclisme, a la impunitat de la violència de gènere i sexual, a les desigualtats de gènere. Aquest crit col·lectiu i massiu del #8M els assenyala que el camí a seguir és enfortir el que venim fent però necessitem la vostra implicació activa.
Per això, us conviden a totes a venir el proper divendres, 17 de maig, per:

  • Conèixer-vos.
  • Presentar- consensuar la nova proposta de funcionament que sigui compatible amb la participació de persones amb ritmes vitals i situacions personals diversxs.
  • Obrir juntxs la Bústia de desitjos feministes i proposta de ciutat que es van recollir el #8M.
  • Pensar en les maneres de fer possible que els desitjos feministes s’acompleixin a casa nostra, a la nostra ciutat, al nostre país, en nosaltres mateixes.
Comparteix: