Pol López i Marta Jiménez aconsegueixen l’or al campionat d’Espanya de Parelles Artístic

La parella júnior del Club Patinatge Artístic Cerdanyola del Vallès, formada pel Pol López i la Marta Jiménez, s’ha proclamat campiona d’Espanya de la modalitat de parelles artístic, campionat que va tindre lloc a Fuengirola (Màlaga) el passat cap de setmana.

Pol López i Marta JiménezVan sumar un total de 45,3 punts, gairebé 13 més que els segons classificats. Desprès del títol de campions de Catalunya del mes d’abril és la segona medalla d’or que obtenen aquest 2019. L’entrenador, Alfred Alsinet, s’ha mostrat molt satisfet del resultat assolit i del treball realitzat per la parella que, any rere any, va millorant en estil i a nivell tècnic.

El CPACV va tindre un cap de setmana molt atapeït per què tenia participants també al campionat de Barcelona Júnior B que es va disputar a Sant Feliu de Codines. El resultats van ser Gemma López 20ª i Andrea Delgado 25ª. Ambdues va fer un bon disc curt però van baixar posicions desprès del llarg.

Per altra banda, a Sant Vicenç de Torrelló (Barcelona), es va disputar la primera fase d’interclubs per als patinadors i patinadores d’Iniciació, aquells que encara no competeixen als campionats. Els resultats van ser força bons per al CPACV amb un total de 8 podis obtinguts i 17 classificats i classificades per a la semi final.

 

Comparteix: