Es crea l’ERTM, nou escamot de lluita armada a Cerdanyola

Cerdanyola podria obrir els telediaris en les properes setmanes per la creació d’un nou escamot de lluita armada que s’està gestionant actualment.

58961746_10157092785859847_346645298631671808_nTal com informa el company Juan Antonio Hidalgo a les xarxes socials, diversos mitjans de comunicació, entre ells el nostre, hem rebut els darrers dies un misteriós comunicat anunciant la creació de l’Exèrcit de Recuperació de la Torre Moruna (a partir d’ara, ERTM).

Aquest escamot armat està liderat pel misteriós Subcomandante Lázarus, inquietant personatge del qual no es disposa de cap informació. Lázarus fa una crida a la població de Cerdanyola per organitzar una batuda nocturna al municipi de Breda per recuperar la façana d’una de les dues cases morunes que hi ha a aquella població. Segons Lázarus, “la tenen repe, per a ells no és problema”.

L’objectiu final de Lázarus és recuperar aquesta façana i “instal·lar-la, per fi, a la Casa d’Andalusia”. Un cop assolit aquest objectiu, el sotscomandant Lázarus es mostra disposat a disoldre l’ERTM. Adjuntem l’objectiu de l’escamot en aquest link.

El comunicat anava acompanyat d’una imatge del líder de l’ERTM, on es pot veure a un jove sotscomandant armat i encaputxat. Només mostra els ulls, uns ulls que transmeten, malgrat la seva joventut, una gran experiència en aquest tipus de lluites. Fins al moment, la nostra redacció desconeix el nombre i la identitat dels integrants de l’exèrcit. En quant sapiguem més informació la publicarem, com sempre, a cerdanyolainforma.com, el teu mitjà de comunicació ciutadà.

Comparteix: