Derrota del Cerdanyola contra el Martinenc a Fontetes

El Cerdanyola FC no ha pogut retrobar-se amb la victòria davant un FC Martinenc que ha demostrat tenir màxima efectivitat de cara porteria. Els homes de Toni Carrillo no han sabut traduir la bona primera part en avantatge en el marcador i els del Guinardó ho han aprofitat a la represa per emportar-se els tres punts.

IMG_20190505_120209-1-768x576El Cerdanyola ha dominat la primera meitat tant en joc com en ocasions, tot i que ha faltat encert en els metres finals. En el tram inicial, Roger i Dani Martí han protagonitzat una doble ocasió que no ha acabat en gol per poc. Javi López també ha ho intentat amb una rematada de cap que ha sortit per sobre del travesser. La mala fortuna amb les lesions ha continuat una setmana més, quan en el minut 27’, Albert López havia de ser substituït per Ruben. La més clara, ha arribat en el 34’ quan Oscar Garcia assistia des de banda dreta a Javi López que no aconseguia batre a Uri Vives. Poc abans del descans, Aliaga ha engaltat un fort xut des de l’interior de l’àrea que novament refusava el porter visitant. Amb l’empat a zero finalitzaven els primers 45 minuts.

A la represa, els dos equips han sortit amb intensitat, però seria el conjunt entrenat per Manel Moya qui es mostraria més efectiu de cara porteria. Edgar Velasco recuperava una pilota a la zona de tres quarts i assistia a Javi Sánchez que no perdonava davant Del Rio. Un gol que feia mal al Cerdanyola que ha buscat l’empat amb insistència. Però serien els visitats els que mitjançant una pena màxima comesa per Guille Torres, que ha vist la segona groga, i transformada per Edgar Tejada, han encarrilat el partit. Aliaga i Ivan Méndez han buscat retallar distància amb xuts des de l’interior de l’àrea però l’electrònic no s’ha mogut. El Cerdanyola encadena cinc derrotes i la propera setmana viatjarà a Figueres amb la intenció de trencar aquesta dinàmica.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC : Del Rio, Pitu, Uri, Guille Torres, Dani Martí, Oscar, Aliaga, Roger, Javi López, Albert (Ruben, 27’) i Ivan Méndez.

FC Martinenc: Uri Vives, Villegas, Sosa, Kilian, Javi Sánchez (Jimmy, 74’), Rovira (Joel, 80’), Eric Ruiz, Javi Iglesias, Marçal (Peque, 74’), Edgar Tejada i Edgar Velasco.

Gols: 0-1 Javi Sánchez, 56’, 0-2 Edgar Tejada, 79’.

Àrbitre: Rodríguez Diaz ha amonestat a Uri, Guille Torres (2, 77’) i Oscar pels locals, i Villegas i Eric Ruiz pels visitants. Font: cfc.cat

Comparteix: