21F Apretem-los!

El passat 21 de febrer hi havia convocada una vaga general amb el motiu de fons de denunciar el procés judicial contra els Presos Polítics. La convocatòria l’encapçalava l’Intesindical-CSC, l’Ustec, Unió de pagesos, Universitats per la República, el SEPC…, i tenia el suport d’ERC, JxCat, la CUP, ANC i CDR, entre d’altres organitzacions; així com del mateix MHP de la Generalitat: “Apreteu, i feu bé d’apretar”.

RENFE RODALIESEn el marc d’aquesta vaga general, a Sant Cugat un centenar de persones vam tallar la circulació a les vies del tren. Un cop acabat el tall, i amb una actitud de no-violència enfront les deliberades empentes i cops de porra rebuts de la policia, diverses persones vam ser identificades aleatòriament mentre abandonaven la zona de l’estació. Ara hem estat denunciades i estem sent investigades.

Entre les persones identificades s’hi troben, a més, persones que no van ser presents a l’acció i un periodista d’un mitjà local que hi va acudir per informar de la mobilització; el que denunciem també com una flagrant vulneració del dret a la informació i un atac més al periodisme, pota fonamental de qualsevol societat que es vulgui democràtica. En total, el procés judicial afecta 11 persones.

Hem decidit organitzar-nos per denunciar aquesta repressió i la situació, així com reafirmar que res no ens farà renunciar a l’anhel d’una societat més justa, lliure i democràtica; i que malgrat se’ns reprimeixi, no renunciarem mai i seguirem lluitant per aquest objectiu.

Tanmateix denunciem, com ja vam fer el 21F, la repressió que encara ara estan patint veïnes i veïns nostres com les feministes de 8 Mil Motius, els represaliats del TSJC o els mateixos Raül Romeva i Clara Ponsatí; així com la que pateixen tots els grans oblidats de la repressió estatal i nacional.

Aquest DIMECRES8 de maig estem citades a declarar, i CONVOQUEM una concentració davant del jutjat d’instrucció nº7 de Rubí a les 9h.

Sant Cugat del Vallès, 5 de maig del 2019

 

Comparteix: