L’abans i el després de la Guerra Civil es mostra al Museu d’Història de Cerdanyola

La nova exposició de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, «1939. L’abans i el després», continua el seu programa de presentacions amb la incorporació aquesta setmana del Museu d’Història de Cerdanyola.

Placa de carrer plaça republica_altaAmb motiu dels 80 anys de la fi de la Guerra Civil, la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona proposa una mostra repartida en 25 museus de la demarcació de Barcelona, que exposen una selecció d’elements històrics relacionats amb el conflicte i el règim franquista.

El Museu d’Història Cerdanyola acull la instal·lació «Repressió i mort a la reraguarda. L’església Vella de Sant Martí» que se centra en diferents elements com la fossa comuna de l’església Vella de Sant Martí, la Causa General i la recuperació de la memòria històrica que suposa el projecte de recuperació de l’església Vella.

Comparteix: