El CEM Can Xarau obre les preinscripcions per al poliesportiu d’estiu

El casal esportiu de juliol del CEM Can Xarau es farà entre l’1 i el 26 de juliol i està adreçat a infants nascuts entre els anys 2005 i 2013.

poliesportiucanxarauEsports, jocs, tallers, sortides, natació… són les activitats que realitzaran els infants que participin al Casal Poliesportiu de Can Xarau. Aquest any, el casal es farà entre l’1 i el 26 de juliol i les inscripcions hauran de ser per a una quinzena o per a tot el mes. El Poliesportiu es farà de dilluns a divendres de 9h a 14h.

El període de preinscripció serà del 7 a l’10 de maig a les oficines de Can Xarau de 8h a 21h. El dia 17 de maig s’exposarà al públic el llistat amb les persones ordenades per puntuació seguint el criteri de baremació i de la lletra S, que va ser la que va sortir en el sorteig que prioritzen les inscripcions dels cursos de la piscina i gimnàs de Can Xarau per a la temporada 2018/19. El dia 21 de maig es publicarà el llistat definitiu. Les persones admeses hauran de formalitzar la inscripció del 22 al 28 de maig presentant la documentació establerta.

Les persones abonades amb títols anuals gaudiran d’un 10% de descompte. I les persones amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33% ICASS tindran un 30% de descompte. El descompte per tarifació, no s’inclou en aquests cursos.


Full informatiu del Casal Poliesportiu Can Xarau juliol 2019

Comparteix: