Exposició “50 anys de recerca a la UAB”

La Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General de la UAB acull l’exposició fins al 20 de maig, una mostra de l’aposta per la recerca al llarg d’aquests anys i de l’evolució tecnològica viscuda als laboratoris.

Captura de pantalla de 2019-05-02 10-30-50Amb motiu del 50è aniversari de la UAB la universitat vol commemorar especialment la recerca que s’ha dut a terme des dels seus inicis a la institució. Amb aquest objectiu, s’ha preparat  una exposició amb una mostra de l’equipament científic i tecnològic patrimonial que s’ha fet servir al llarg d’aquests anys i que serveix com a testimoni de l’aposta per la recerca de la UAB, així com de l’evolució tecnològica viscuda als laboratoris i centres d’investigació.

La mostra es pot visitar a la sala d’exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General fins al dia 20 de maig. A més de l’exhibició física temporal, una mostra virtual permanent ofereix informació detallada i vídeos monogràfics sobre cadascuna de les peces.

L’exposició, inaugurada avui, 29 d’abril, ha estat comissariada per Carlos Acosta Rizo, professor del Centre d’Història de la Ciència, amb la col·laboració de Génesis Núñez Araya del mateix centre, de Cultura en Viu i de la Unitat d’Audiovisuals i Multimèdia de l’Àrea de Comunicació i Promoció de la UAB.

ENLLAÇ A LA MOSTRA VIRTUAL “50 ANYS DE RECERCA A LA UAB”

Comparteix: