EL CPACV celebra el XIV trofeu Roser de Maig

Un any més, el club de patinatge artístic Cerdanyola del Vallès celebrarà el 4 de Maig al pavelló Can Xarau-Paco Arpide el XIV trofeu Roser de Maig.

Trofeu Roser de MaigEs tracta d’un trofeu que aplega els patinadors i les patinadores d’iniciació, és a dir aquells que encara no competeixen als diferents campionats. Això ens permetrà apreciar els progressos del viver del club, dels més joves que en un futur pròxim competiran amb els colors de Cerdanyola.

A aquest trofeu s’hi presenten uns 60 participants de diferents clubs comarcals que lluitaran per a les diferents places de podi, amb entre d’altres: CPA Sant Quirze, CPA Sentmenat, Lliçà de vall, Lliçà d’amunt, CPA Viladecavalls, escola sant Marti de Cerdanyola, i el CPA Cerdanyola del Vallès. Convidem tothom a venir gaudir del patinatge el proper dissabte a partir de les 9h00, al pavelló Paco Arpide.

Comparteix: