Aquest diumenge, l’esplai Clupi celebra els seus 50 anys

IMG-20190425-WA0010El Clupi fa 50 anys, 50 anys gaudint amb els nens del seu temps d’oci i ajudar-los a crèixer, a conèixer-se, a pensar i a adoptar valors de responsabilitat, solidaritat. I ara toca celebrar-ho!

Amb motiu del 50è aniversari del Club Infantil Cerdanyola, aquest diumenge 28 d’abril a les 11:30h del matí es projectarà al teatre de l’Ateneu la pel.lícula infantil “Els nens de Can Cots”, escrita i dirigida per Aina Sastre i protagonitzada per nens i nenes de l’esplai Clupi. La pel.lícula, que es va estrenar el 2012, narra les aventures d’un grup de nens i nenes. En les seves escenes hi apareix gent, indrets i entitats de Cerdanyola. Si la voleu veure, la projecció és aquest diumenge, gratuïta i per a tots els públics.
Comparteix: