Torna el [C]Screen Primavera dedicat a la Cinedansa

El festival proposa una participació del públic més activa que mai en la seva 4a edició. En el marc dels actes comemoratius del Dia Internacional de la Dansa, Plat Artístic i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Museu d’Art, tornen a col·laborar en el [C]Screen de Primavera, un projecte cada cop més consolidat.

macobres2Aquest any es demana l’especial participació del públic, que farà de jurat per a donar el reconeixement a la “Millor cinedansa” de l’edició del festival. A més, es vol posar en rellevància el hashtag #CerdanyolaDansa a les xarxes socials per atiar l’interès per la dansa a la nostra ciutat.

Una altra novetat d’enguany és que durant el mes d’abril, el Museu d’Art deixarà en loop (bucle continu) una sèrie de curts diferents cada setmana. D’accés lliure per a tothom i en els horaris d’obertura del museu.

Les clàssiques projeccions de la selecció del festival es faran del 25 al 28 d’abril. En aquesta edició s’inclou un especial Marta Renzi (una coreògrafa i directora de cinedansa d’Estats Units) i, de nou, la col·laboració amb el cineclub Xiscnèfils projectant al Teatre Ateneu la pel·lícula Yuli  (Icíar Bollaín, Espanya : 2018).

El tradicional taller de videodansa d’enguany, però, es desplaçarà a les festes del Roser de maig i es realitzarà el dissabte 4 de maig a les 17h.

[C]Screen Primavera

En 2016 va aparèixer el projecte [C]Screen Primavera, una petita mostra de curtmetratges a càrrec d’Eva Campos, que volia impulsar les noves tendències que sorgien de la sinergia entre la dansa i el cinema. Tot i que encara és un projecte jove, està fent-se lloc entre les activitats anuals de Cerdanyola del Vallès i cada any aporta alguna novetat a la seva programació.

Quarta edició

Aquesta temporada de cinedansa s’han rebut a prop de 300 curtmetratges de més de 40 països diferents, fent un total de 3h i 15min de visionat, de les quals han estat seleccionats 45 obres.

Les activitats del [C]Screen Primavera són d’entrada lliure, amb excepció feta de la sessió Xiscnèfils  - passi del film Yuli – que comptarà amb el seu preu habitual.

Comparteix: