Oberta la convocatòria per a sol·licitar l’ajut al pagament de lloguer MIFO 2019

El termini per a presentar les sol·licituds a l’ajut al pagament de lloguer MIFO (Ministeri de Foment) per a l’any 2019 s’inicia el 16 d’abril i finalitzarà el 7 de juny. Augmenta el mínim del lloguer mensual a 750€, per adaptar la convocatòria a la realitat del mercat

Imatge: ar47.net

Imatge: ar47.net

Aquest ajuts es destinaran a laperesona titular d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. Per poder accedir aquest ajut cal: acreditar la residència legal a Catalunya; que l’import del lloguer no sigui superior a 750€ mensuals, que s’incrementa fins a 900€ per les famílies nombroses; que els pagaments dels rebuts de lloguer s”hagin fet mitjançant la intervenció d’una entitat financera (ingrès en compte, domiciliació bancària o transferència) o bé amb un rebut emès per un administrador de finques; i que els ingressos de la unitat de convivència no superin els límits establerts a les bases reguladores dels ajuts al pagament de lloguer de l’any 2019:

Aquest ajut es dóna per l’any de la convocatòria. L’import de l’ajut es del 40% del total del lloguer amb un màxim de 2.400€ i, si el contracte s’ha signat durant l’any 2019 la prestació serà per les mensualitats incloses entre el mes posterior a la data del contracte i el mes de desembre de 2019.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge de Cerdanyola del Vallès, al carrer de les Fontetes, 3. També podeu adreçar-vos al mail info.habitatge@cerdanyola.cat o via telefònica al 935 808 888. ext. 3546 o 3254.

Comparteix: