El menjar i els contes, protagonistes dels Casals d’Estiu del Museu de Ca n’Oliver

Enguany el Museu d’Història de Cerdanyola ofereix dues propostes ben diferents per als Casals d’Estiu. El juny-juliol el casal girarà al voltant del menjar i el setembre els contes seran els protagonistes.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Avui s’obre el període d’inscripcions per participar-hi

El Museu d’Història de Cerdanyola torna a oferir un casal d’estiu amb dues temàtiques diferents, una per al torn del 25 de juny al 5 de juliol, per a infants de 6 a 10 anys, i l’altra del 2 al 10 de setembre, per a infants de 4 a 10 anys. L’horari serà de 9h a 13h, amb opció d’acollida al matí (de 8h a 9h) i al migdia (de 13h a 15h) al preu d’1 € l’hora.

‘I tu què menges?’ és la proposta pel casal del 25 de juny al 5 de juliol al Museu de Ca n’Oliver. L’eix temàtic del primer torn de casal gira al voltant dels aliments i la seva preparació, de les aportacions de productes d’altres països a la nostra cuina, de la importància del menjar saludable o la manca d’aliments que pateixen molts pobles a causa de les guerres o de la climatologia. Els participants descobriran tots aquests aspectes i altres a través de jocs, sortides, tallers i visites a l’exposició temporal “Menús de Guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència” que acull el Museu. El preu és de 90 €.

‘Un jardí ple de contes’ és la proposta pel casal que es durà a terme entre el 2 i el 10 de setembre. Els contes tradicionals i moderns, les històries orals i escrites, les narracions cinematogràfiques i televisives i també els personatges i llocs dels contes, reals o fantàstics seran l’eix temàtic d’aquests casals dedicats a la literatura infantil en totes les seves modalitats i formes d’expressió. Els participants descobriran la màgia d’escoltar, veure, dibuixar i escriure contes a través de jocs, sortides, tallers i visites inesperades.  El preu és de 70 €.

Avui, 24 d’abril, han començat les inscripcions als Casals. Les places són limitades.

Per a més informació i inscripcions

Telèfon 935 804 500

Facebook Poblat Ibèric de Ca n’Oliver a Cerdanyola

www.museucanoliver.cat

Comparteix: