Pol López Bellavista campió d’Espanya de figures obligatòries

El patinador del Club Patinatge Artístic Cerdanyola del Vallès, el Pol López Bellavista, s’ha proclamat campió d’Espanya el dissabte passat al pavelló Can Xarau-Paco Arpide.

podi JúniorVa obtenir un total de 83,5 punts i va superar el segon classificat amb més d’1,6 punts. Enhorabona al Pol que suma una nova medalla enguany desprès de l’argent aconseguit el mes passat al campionat de Catalunya. Mentrestant, a categoria Cadet femení, la Carla García no va poder repetir el podi del campionat de Calalunya i es va classificar com a sisena mentre que l’Andrea Garcia va ser setena.

Uns bons resultats en conjunt per a aquest campionat d’Espanya que es va celebrar a Cerdanyola i on, a nivell general, van dominar els clubs catalans.

 

Comparteix: