La Universitat Popular programa la xerrada: “La II República com a referent dels valors republicans”

La Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès promou el proper 8 de maig aquesta segona xerrada dins del cicle De què parlem quan parlem de república?

cartell 8 de maigAmb les intervencions inicials de Felipe AlegríaSarasíbar historiador i autor de Una revolución silenciada 1936-1939 : revolución y guerra civil española i amb Laia Palos Rey, estudiant d’Història i Ramon MartosCalpena, historiador i autor de diversos llibres sobre la ll república i el franquisme a Ripollet, membres ambdós del GER (Grup d’Estudis Ripolletencs).

A la primera de les trobades promogudes per la UPcdv, que va estar dinamitzada per en Josep Lluís Negreira, les persones assistents varen compartir interessos i temàtiques que han orientat el contingut de les properes sessions. Així, aquesta segona xerrada, girarà al voltant de les polítiques de progrés i conquestes socials a la II República i dificultats o adversitats que van marcar aquest període.

Data : 8 de maig de 2019
Hora: 19h a 21h
Lloc : Casal de Joves de Cerdanyola del Vallès

Comparteix: