El Cerdanyola FC cau per la mínima davant l’Horta

El Cerdanyola FC ha merescut sumar en un partit que s’ha decantat a favor de l’Horta per una pena màxima molt rigorosa que ha donat la victòria per la mínima al conjunt barceloní.

IMG_20190418_202701-1-768x576Els vallesans no s’han pogut retrobar amb la victòria en un partit intens des del primer minut. Els de Toni Carrillo han imposat un ritme alt i han tingut les ocasions més clares de la primera meitat. Abans del primer quart d’hora de joc, Cano  filtrava una pilota dins l’àrea i deixava sol Aliaga que no encertava en el xut enviant l’esfèrica per sobre del travesser. Però serien els visitants, qui aprofitarien un penal per unes mans rigoroses de Guille Torres que ha transformat Casti per obrir el marcador. Amb el gol, el duel ha entrat en una fase amb poques arribades clares. Poc abans el descans, Albert López i Cano han rematat sense encert en busca de l’empat. Amb el 0-1 finalitzava la primera meitat.

A la represa, el Cerdanyola ha estirat les línies. En el 58’, Toni Carrillo donava entrada a Uri Escabrós i Pitu en substitució de Roger i Aliaga. Cano tornava a disposar d’una rematada perillosa, però Santaló enviava a córner. Amb el pas dels minuts el partit s’ha obert i el gol podria caure a les dues porteries. L’Horta ha reaccionat amb dues clares ocasions. La primera amb un xut de Pime que s’ha estavellat al pal, i poc després amb una canonada de Guillem que Del Río salvava amb una gran mà. En els últims minuts, el Cerdanyola ha tancat a la seva àrea als de Nacho Castro, però el resultat no s’ha mogut. Els verds tindran una nova oportunitat de sumar el diumenge 28 d’abril al camp de l’Europa.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC : Del Rio, Álex Torres, Dani Martí, David López, Guille Torres, Óscar Garcia, Víctor Aliaga (Pitu, 58’), Roger(Uri Escabrós, 58’), Cano, Javi López (Wilber, 84’) i Albert López.

UA Horta: Carles Santaló, Guillem, Casti, Javi, Saul, Domi (Nahuel, 58’), Gale, Marc Rio (Pime, 70’), Adri Lledó (Aliex, 89), Genía i Arnau.

Gols: 0-1 Casti, 25’ (p)

Àrbitre: Ariño Jiménez ha amonestat a Alex Torres i Dani Martí pels locals, Domi i Marc Rio pels visitants.

Comparteix: