Bellaterra posa en marxa el servei d’agents cívics

Des del passat dijous, l’EMD de Bellaterra va posar en marxa un servei d’agents cívics de 24 hores.

Captura de pantalla de 2019-04-24 09-16-16Aquest servei estarà a disposició dels veïns per tramitar qualsevol incidència. Els agents treballaran per garantir el respecte a les normes de circulació al poble, així com també vetllar per aquelles tasques relacionades amb les competències de l’EMD o les que altres administracions presten a Bellaterra.

Per a realitzar les seves tasques, els agents disposaran d’un cotxe i d’una moto amb els quals circularan pels carrers de Bellaterra. En qualsevol moment, els veïns s’hi podran adreçar. Els agents també vetllaran pel correcte funcionament del control de pas del Camí Antic i facilitant el pas dels vehicles d’emergències en cas de necessitat.

Davant de qualsevol situació perillosa, detectada pels mateixos agents o alertada pels veïns, els agents cívics contactaran amb els cossos policials o d’emergències competents. Els agents cívics visitaran totes les cases de Bellaterra i faran entrega dels discos horaris per a l’estacionament de temps limitat a la plaça del Pi, i per lliurar un imant amb el seu telèfon de contacte, el 644 573 572.

Comparteix: