El Roser de Maig vol tornar a ser una festa lliure de violències heteropatriarcals

La campanya La Festa és Nostra tornarà a estar en funcionament durant la Festa Major del Roser de Maig per donar compliment al protocol Per unes festes lliures de violències heteropatriarcals.

generic_no_es_noAquest any, coincidint amb la Festa Major del Roser de Maig, es tornarà a crear una Xarxa d’Agents Preventives per a col·laborar en el protocol Per unes festes lliures de violències heteropatriarcals. Les persones que formin part de la xarxa coneixeran els canals a seguir en cas de violència masclista i/o LGTBIQfòbica durant la festa major i els seguiran en el cas que sigui necessari.

Per a formar part de la Xarxa d’Agents Preventives s’ha d’haver realitzat una formació prèvia. Aquesta està programada el dijous 11 d’abril, de 19h a 20h, a l’Ateneu. Durant la sessió és treballarà el marc conceptual sobre violències masclistes i/o lgtbifòbiques, el protocol per unes festes lliures de violències heteropatriarcals durant la Festa Major 2019 i també es podran resoldre dubtes i/o preguntes que puguin sortir.

Amb la campanya No és no, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès defensa la igualtat i la no discriminació com a valors centrals de la Festa Major del Roser de Maig.

Per a més informació:
CIARD- La Caseta
carrer de les Belles Arts, 19
935 921 647
de dilluns a divendres de 10h a 13h
dones@cerdanyola.cat

Comparteix: