Derrota ajustada del Cerdanyola FC a Fontetes

El Cerdanyola no ha pogut donar continuïtat a la victòria de la jornada passada i ha caigut derrotat a Fontetes davant un Castelldefels necessitat de punts per allunyar-se de la zona calenta de la classificació. Tot i la derrota, el conjunt entrenat per Toni Carrillo segueix una setmana més a l’onzena posició amb 46 punts.

IMG_20190407_164921-1024x576Els verds afrontaven el duel amb una convocatòria marcada per les baixes i l’entrada d’Iván Méndez com a novetat en l’onze inicial. Els primers compassos han demostrat una igualtat que no s’ha trencat fins al minut 28’, quan Aumatell ha transformat una pena màxima comesa sobre Bermúdez. Un gol que no feia justícia als mèrits dels dos equips. Els vallesans han reaccionat amb una rematada de cap de Javi López que Manu Martín enviava a córner. Tot i que la més clara l’ha tingut Jordi Cano en un contracop on s’ha plantat sol davant un Del Rio que ha evitat el gol. En l’últim minut, Carlos Cano ha estat a punt d’empatar, però el porter visitant ho ha evitat amb una mà salvadora. Amb el 0-1 arribàvem al descans.

A la represa, ha seguit el mateix guió, amb un domini altern però amb més interrupcions del joc. Fins que en el 64′, una jugada d’Iván Méndez per banda dreta ha acabat amb una potent centrada que Alan s’ha introduït a la seva pròpia porteria. El Cerdanyola ha agafat confiança i ha buscat el segon amb força. La més clara s’ha produït en el tram final amb una doble ocasió de Roger i Cano que la mala fortuna ha evitat que acabés la pilota a l’interior de la porteria. Més encertat ha estat Aumatell en el 86′, que aprofitava un refús a la sortida d’un córner per afusellar Del Rio i donar el gol de la victòria al Castelldefels. En els últims minuts, els verds s’han bolcat a la porteria de Manu Martín, però el marcador ja no s’ha mogut.

El proper partit del Cerdanyola serà en el camp del Sant Andreu, dissabte vinent, a les 20h.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Dani Martí, David López, Guille Torres (Tofol, 82’), Ruben, Iván Méndez, Roger, Cano, Javi López (Francis, 76’) i Aliaga.

UE Castelldefels: Manu Martín, Juanito, Alan, Alegre, Víctor, Joel Coch, Abde (Pedro Bilbao, 57’), Bermúdez, Aumatell, Jonathan Ferreira (Fran Piera, 67’) i Jordi Cano

Àrbitre: Albelda Barcena no ha amonestat a cap jugador.

Gols: 0-1 Aumatell (p), 28’; 1-1 Alan, 64’ (pp); 1-2 Aumatell, 86’

Font: cfc.cat