El Pavelló Can Xarau-Paco Arpide acollirà el IV Campionat d’Espanya de figures obligatòries (patinatge)

El pavelló de Cerdanyola Paco Arpide, que porta el nom de qui va ser el president del Club Patinatge Artístic Cerdanyola del Vallès durant molts anys, acollirà els 12 i 13 d’abril el campionat d’Espanya de la modalitat de figures obligatòries (FF.OO.).

cartellSerà un moment emocionant per al nostre club perquè, fa tres anys exactament, va morir el Paco Arpide durant la cerimònia de cloenda de l’últim campionat d’Espanya que el CPACV va organitzar al mateix pavelló. Per tant aquest campionat d’Espanya 2019 serà tot un homenatge a qui va dissenyar el que és avui el CPACV. Pel que fa a la competició, tres patinadors i patinadores del club cerdanyolenc es van classificar a aquest campionat i lluitaran per a les places de podi: en Júnior masculí el Pol López, segon de Catalunya, i en Cadet femení la Carla García i l’Andrea Garcia, 3ª i 4rta respectivament de Catalunya.

Recordem que les places de podi donen dret a participar al prestigiós trofeu internacional German Cup que tindrà lloc a Friburg (Alemanya) a principi de maig. Per tant, animem tothom a acudir a aquest campionat i donar suport als nostres tres representants.

Comparteix: