L’Ajuntament incorpora un pis al parc d’habitatges socials

L’habitatge ha estat adquirit pel dret del tanteig i retracte i servirà per atendre emergències habitacionals.

Imatge: ar47.net

Imatge: ar47.net

L’Ajuntament ha incrementat el parc d’habitatges socials amb la compra d’un nou pis a través del dret de tanteig i retracte el 22 de març. És el tercer habitatge comprat aquest any mitjançant aquesta fórmula; pisos propietats d’entitats bancàries passen a ser gestionats per la ciutat i són dedicats a atendre emergències habitacionals.

El govern municipal atén amb aquestes compres una de les prioritats del mandat, impulsant polítiques d’habitatge traduïdes en l’ampliació del parc d’habitatges per tal de poder-los destinar a habitatge d’emergència social. Són pisos que garanteixen l’accés a un habitatge digne a aquelles persones o unitats familiars en risc d’exclusió social residencial o emergència social.

El parc d’habitatges socials ha augmentat a la ciutat en els darrers temps amb tres pisos de l’edifici de l’avinguda de Sant Iscle, l’acord amb l’Agència Catalana d’Habitatge per a l’assignació de 16 pisos de La Clota i els tres pisos adquirits mitjançant el tanteig i retracte. A més, en el darrer ple municipal es va aprovar de forma definitiva el ‘Reglament d’adjudicació d’habitatges municipals per exclusió residencial i emergència social’ actualitzant-lo a la situació i necessitats actuals.

Comparteix: