Cerdanyola presenta un recurs contenciós-administratiu contra l’EMD de Bellaterra per pujar unilateralment les pilones que tallen l’ús públic de diversos carrers

El ple ordinari de març va aprovar per unanimitat presentar l’acció judicial.

cami-antic-de-sant-cugat-google-mapsEl govern local ha presentat un nou recurs contenciós-administratiu contra l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra per la seva decisió unilateral de pujar les pilones al Camí antic de Sant Cugat, restringint un ús universal de la via pública i limitant-lo al veïnat posseïdor de la tarja d’accés.
El govern local està en contra d’aquest ús privatiu de la via pública. Entén que hi ha una situació d’un alt trànsit a la zona i per això ha estudiat com resoldre el problema. Va elaborar un document on planteja una solució per pacificar el trànsit, enviant-lo a l’EMD emplaçant-la a parlar-ne. Un fet que encara no s’ha produït per mor de l’EMD.
D’ençà l’aixecada de les pilones, el passat 29 de març, i a banda de l’acció jurídica, la Policia Local ha aixecat acta de la situació que afecta a la ciutadania que no disposa del passi. L’Ajuntament demana disculpes a les persones afectades per una decisió unilateral de l’EMD de Bellaterra.
Per a solucionar d’una vegada per totes el problema, el govern local emplaça a l’EMD de Bellaterra a parlar-ne, prenent com a base l’estudi de mobilitat elaborat per persones tècniques de l’Ajuntament.
Comparteix: