L’EAP Serraparera ofereix places de residència

La Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) Metropolitana Nord formarà 33 residents de medicina i 2 residents d’infermeria. Per presentar l’oferta, se celebrarà com cada any una Jornada de Portes Obertes.

Captura de pantalla de 2019-04-01 20-20-30Tindrà lloc el proper dijous 4 d’abril començarà a les 10 hores a la Sala d’educació maternal de la sisena planta del CAP Sant Fèlix, situat al número 473 de la Carretera de Barcelona (Sabadell). Durant la presentació, es farà una ponència d’una veterana resident de la mateixa Unitat Docent que explicarà la seva experiència formativa.

La distribució dels Equips d’Atenció Primària (EAP) on s’ofereixen les places de residència són els EAP Llefià, El Gorg, Sant Roc de Badalona, l’EAP Ronda Prim de Mataró, l’EAP Ca n’Oriac de Sabadell, l’EAP de Badia del Vallès, l’EAP de Serraparera de Cerdanyola del Vallès, l’EAP Granollers Sud, l’EAP La Garriga, l’EAP Montornès – Montmeló, els EAP de Santa Coloma de Gramanet Centre i Riu Nord – Riu Sud del mateix municipi.

L’acte d’adjudicació de la plaça es farà el 28 de maig a les 9 hores al mateix CAP de Sant Fèlix, tal i com estableix específicament la normativa.

Per a més informació els interessats poden consultar el blog de la Unitat Docent Metropolitana Nord: unitatdocentmn.wordpress.com

Comparteix: