L’Ajuntament ofereix la segona edició del programa d’orientació laboral Ubicat

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ha posat en marxa Ubicat, un programa d’orientació laboral adreçat a les persones que vulguin fer una recerca activa de feina.

cartellubicatL’Àrea de Promoció del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica ha posat en marxa la segona edició del programa Ubicat, adreçat a persones residents a Cerdanyola del Vallès, en edat de treballar (poden estar treballant o no) i que vulguin buscar feina de forma activa.

El programa Ubicat compta amb un equip de professionals de l’orientació laboral que posen a disposició de les persones que busquen feina diversos mitjans per millorar l’ocupabilitat. Les persones participants rebran ajuda per elaborar un full de ruta individualitzat i orientació en qualsevol aspecte relacionat amb la recerca de feina.

A més, les persones que segueixin el programa tindran accés a càpsules d’orientació i formació. Consulteu-les en el document adjunt.

Les persones interessades en seguir el programa Ubicat s’han d’adreçat a l’Àrea d’Orientació del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica (Masia Can Serraperera, avinguda de Roma s/n). El telèfon de contacte és 935 947 050.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost.

Comparteix: