Som Alternativa presenta les seves intencions i la seva llista electoral

Som Alternativa és una plataforma municipalista que presenta la seva candidatura a Cerdanyola del Vallès a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Aquesta és una candidatura de gent del poble, són un espai d’esquerres alternatiu als partits del règim.

p.3• Són repúblicans: Creuen en la radicalitat democràtica, defensem una democràcia participativa que serveixi per assegurar el respecte a la voluntat popular i per avançar en la transformació de les estructures socials i econòmiques cap a un model en que les institucions i l’economia estiguin al servei del poble.
• Respecte al medi ambient: Volen garantir el desenvolupament econòmic social i territorial sostenible. No amb accions de protecció ambiental aillades sino amb un model territorial equilibrat globalment per aconseguir una millora real en la qualitat de vida de la gent compatible amb el respecte a l’entorn natural.
• Defensen els drets humans i la solidaritat: Som Alternativa es compromet a garantir polítiques solidàries amb els pobles que lluiten pel seu dret a la vida, la llibertat i la dignitat. Des de les institucions i des de la promoció d’aquests valors en l’educació.

QUÈ PROPOSEN PER MILLORAR LA VIDA DELS CERDANYOLENCS?

1. Municipalització progressiva dels serveis públics amb un calendari realista. Els serveis públics no són un negoci.
2. Paralització del desenvolupament urbanístic del Centre Direccional a la Plana del Castell i descontaminació de l’abocador tòxic de Can Planas. Cal auditar i investigar el deute del Consorci del Centre Direccional.
3. Creació d’un parc públic de vivendes de promoció social per a loguer social i atenció d’emergències.
4. Creació d’espais autogestionats pels joves amb col·laboració d’associacions i col·lectius. Calen espais per a activitats lúdiques, artístiques, recreatives i per a música en directe.
5. Establiment d’espais de participació ciutadana que vagin més enllà de les Associacions de veins per facilitar la participació de la ciutadania no organitzada en grups o associacions.
6. Recuperació d’entorns naturals degradats i regulació del seu us per evitar activitats que afectin negativament al desenvolupament de la vida natural.
7. Gestió i control directe del manteniment i neteja de l’espai públic des de l’Ajuntament i les empreses municipals per assegurar-ne la qualitat.
8. Fomentar activitats que recuperin la memòria històrica del nostre poble. Eliminar de la nomenclatura els carrers dedicats a represors. Volem referents d’acord als valors democràtics.
9. Redissenyar la política d’ajuts socials, acollida i integració per a afavorir una societat solidària, justa i culturalment rica amb una bona integració dels espais interculturals.
10. Centralització de les matriculacions a les escoles del poble per evitar la segregació escolar.

LLISTA ELECTORAL

 1. - JORGE HARO PARDO
 2. - MERCEDES CISNEROS BERMEJO
 3. - SANTIAGO MONCADA RICART
 4. - CARLA LAREDO GÁLVEZ
 5. - RAYCO GARCÍA CABANAS
 6. - ALBA JIMÉNEZ BAGÀ
 7. - DAVID ROS I GIRALT
 8. - DANIEL VERA RUEDAS
 9. - EVA RICART VILAFRANCA
 10. - BIANCA FILOMENA BIANCHI BIANCO
 11. - MARC MONTES COMADRÁN
 12. - AIDA ESPINO RODRÍGUEZ
 13. - SERGI RUIZ PIÑOL
 14. - LURDES ABELLÁN MARTÍNEZ
 15. - CRISTINA CID LÓPEZ
 16. - RICARD ALMIRALL URPÍ
 17. - MARCO ANTONIO IZQUIERDO CONEJO
 18. - EULALIA BASCU BASSET
 19. - CRISTINA FERNÁNDEZ BARRERO
 20. - ASUMPTA RODRÍGUEZ DE GUZMÁN PLA
 21. - VASILE JALAUC BRAGA
 22. - LUCÍA VALERO CANO
 23. - IRENE BUENDÍA VIDAL
 24. - MARÍA PILAR CABAÑERO POLO
 25. - ALEJANDRO VELASCO GÓMEZ (JANDI)
Comparteix: