‘Què està passant a l’escola?’, una xerrada-taller per donar a conèixer els processos d’innovació

El dimecres 10 d’abril, a les 18h, al Museu d’Art de Cerdanyola tindrà lloc la xerrada-taller amb l’objectiu de donar a conèixer què suposen els canvis a les escoles i als instituts i donar resposta als dubtes de les famílies.

inici-curs-escolar-1L’ensenyament està canviant. Moltes escoles i instituts estan immersos, en aquests moments, en processos d’innovació, i les famílies en són un element clau. La xerrada-taller Què està passant a l’escola? vol treballar, de forma dinàmica i participativa, les expectatives positives i les inquietuds respecte al canvi educatiu que està vivint actualment l’escola. Les persones assistents podran conèixer quins són els referents bàsics que hi ha darrere de les diferents pràctiques educatives innovadores que es donen en el dia a dia a les escoles i/o instituts. La xerrada explicarà què i com aprenen els infants i com se’ls pot ajudar des de la família.

La xerrada-taller està promoguda per la Diputació de Barcelona i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: